RRI op Locatie

In aanloop naar de uitvoering van Riwayat Rama Ibu 2018 heeft RBU met enkele onverwachte ontwikkelingen te maken gehad. Achter de schermen is er natuurlijk het nodige gedaan om er desondanks een onvergetelijke dag van te maken voor de senioren.

Het is namelijk gebleken dat La Musique toch niet compleet kan zijn, terwijl er met het management al afspraken waren gemaakt. Helaas kan ook zangeres Asty Dewi er niet meer bij zijn. Als alternatief komt zangeres Aidah Amatstam van de band RUPIA het publiek entertainen. De afterparty wordt dan verzorgd door de band Remixx. Het is nog mogelijk om als begeleider van de senioren met de bus mee te gaan. Ook kan je bijvoorbeeld (één van) je ouders opgeven om van de mogelijkheid gebruik te maken. Meld het snel!

Opstapplaats is in Den Haag bij de woongemeenschappen. (voor bewoners van Bangun Trisno 11.00 bij Shell pompstation Paul Krugerlaan en om 11.30 bij Wisma Tunggal Karsa aan de Vaillantlaan 295 A). De bussen worden rond 18.00 weer in Den Haag terugverwacht. (wijzigingen voorbehouden).