Vlogs Stanlee Rabidin met Didi Kempot

De Surinaams Javaanse en Indonesische gemeenschap in Nederland zijn geschokt door het plotselinge overlijden van Dionisius Prasetyo, beter bekend als Didi Kempot. De bekende Indonesische zanger overleed op 5 mei j.l. In februari van dit jaar trad Pop Jawa zanger Stanlee Rabidin uit Nederland een aantal keren met hem op. De belevenissen werden vastgelegd in enkele vlogs. 

In de vlogs zijn de twee artiesten vaak samen op pad. Verschillende delicatessen worden uitgeprobeerd en er wordt ook flink geshopt. Terwijl Stanlee nog aan het nagenieten was, kwam het verdrietige nieuws van het overlijden binnen. In één van de video's brengt hij daarom een eerbetoon aan Didi Kempot. De vlogs zijn te zien op het YouTube kanaal van Stanlee Rabidin


(Screenshot uit Vlog)

Didi Kempot kwam in 1989 met Cidro (Bedrogen) uit. Het werd in eerste instantie geen hit in Indonesië, maar in Nederland en Suriname werd het wel goed ontvangen door de gemeenschap. Sindsdien hebben de fans hem hun harten gesloten en werd hij voor hen de Godfather of the Broken Heart.