Stanlee Rabidin

De eerste aflevering van RBU TV in 2021 is zondag 31 januari op Den Haag TV te zien. Hierin zie je een openhartig gesprek met zanger Stanlee Rabidin. Hij heeft het o.a. over de lockdown, zijn albums en hits en hij heeft het over wijlen Didi Kempot. Vorig jaar hadden zij samen nog grote plannen gemaakt.

Het overlijden van de "Lord of the Broken Heart" heeft een diepe impact op Stanlee gehad en het heeft een tijdje geduurd voordat hij de draad weer kon oppakken. Hoe Stanlee door Didi Kempot geïnspireerd is geraakt, zie je in het langer dan 17 minuten durende filmpje. Het camerawerk en de eindmontage zijn gedaan door Jeffrey Salimin en het interview werd gedaan door Melvin Toemin.


Screenshot: Interview met Stanlee Rabidin

De uitzending is zondag 31 januari te zien op Den Haag TV (vanaf 19.30, hh. elk uur t/m 04.00). Behalve de eerder genoemde topics komen ook de Javaanse feestavonden aan bod en laat hij zich uit over het onderwerp Surinaams Javaanse Gamelan. De moeite waard om het te bekijken!


RBU TV Teaser: interview met Stanlee Rabidin

RBU TV is elke laatste zondag van de maand vanaf 19.30 uur te zien op Den Haag TV.
(hh. elk uur t/m 04.00 uur).
Je vindt Den Haag TV op
Ziggo: Kanaal 40
Caiway: Kanaal 67
Telfort: Kanaal 327 of Kanaal 2163
KPN, XS4ALL: Kanaal 1312

RBU is nog op zoek naar donaties voor RBU TV om de producties en de maandelijkse uitzendingen op Den Haag TV mogelijk te blijven maken. Ondersteunen kan via: NL14 ABNA 0462 9744 21 t.n.v. Stichting RBU o.v.v. RBU TV.