Opening Warung Cyani

Zij was één van de drie zangeressen van CYA. Hij was één van de managers van de meidengroep. Op 1 maart j.l. openden Chantal Karijosentono (32) en Irvin Imanredjo (32) samen het Javaanse eethuis Cyani, in Spijkenisse. RBU TV was bij de opening aanwezig en doet verslag!

De groep CYA werd in 2018 gelanceerd. Irvin vertelt wat daarin de rol is geweest van Giriano Sawiran (Selection) en Joffrey Gareng (Warung Rilah). Voor zowel Irvin als Chantal is de nieuwe zaak een totaal andere werkervaring. Irvin was eerst schilder en Chantal was hiervoor account manager. Toch durven zij het avontuur aan te gaan, want Chantal heeft van kinds af aan veel meegekregen van het culinair ondernemerschap.

Moeder Sylvia runde in de jaren '90 samen met Chantal's vader Warung Marni in Alkmaar. Het ging heel goed, maar omdat uitbreiding van de zaak hen niet makkelijk werd gemaakt, besloten Sylvia en haar toenmalige echtgenoot de onderneming stop te zetten.


RBU TV: Repo Opening Warung Cyani

Chantal en Irvin hebben de opening moeten uitstellen, omdat zij de klanten natuurlijk het liefst ontvangen en serveren in hun eethuis. Dat is met de Covid-19 maatregelen niet mogelijk. Verder waren de levertijden van sommige producten langer dan normaal. Uiteindelijk besloten de jonge ondernemers om alvast te beginnen, maar dan alleen met de mogelijkheid voor afhalen.

RBU TV is elke laatste zondag van de maand vanaf 19.30 uur te zien op Den Haag TV. De volgende uitzending is dus op zondag 28 maart!

(hh. elk uur t/m 04.00 uur):
Je vindt Den Haag TV op
https://denhaagfm.nl/tv/
Ziggo: Kanaal 40
Caiway: Kanaal 67
Telfort: Kanaal 327 of Kanaal 2163
KPN, XS4ALL: Kanaal 1312

RBU is nog op zoek naar donaties voor RBU TV om de producties en de maandelijkse uitzendingen op Den Haag TV mogelijk te blijven maken. Ondersteunen kan via: NL14 ABNA 0462 9744 21 t.n.v. Stichting RBU o.v.v. RBU TV.