Faizal Pasaribu

Hij was jarenlang actief in de Nederlandse basketball wereld. Als speler en als coach was hij verbonden met clubs als Black Eagles, EBBC en Den Dungk. Later was hij ook assistent coach van het Nederlandse vrouwenteam onder 16 jaar. Binnenkort zie je het interview, waarin Faizal Pasaribu o.a. uitlegt hoe hij in de topsport is terechtgekomen en waarom hij er niet in is doorgegaan.

In deel 1 van het interview gaat het over zijn drijfveren om met sport bezig te zijn. Als jonge jongen was hij heel levendig en hield hij van verschillende sporten. Het was dan ook zijn droom om als beroep iets met sport te mogen doen. Tegenwoordig werkt Faizal Pasaribu (42) als loopbaanbegeleider bij het Da Vinci College, waar hij lesgeeft aan kwetsbare jongeren.


RBU TV: Teaser Interview met Faizal Pasaribu 

Met zijn talent lukte het om met met zijn sport Basketball ook een buitenlands avontuur aan te gaan in Duitsland. Daarna kreeg hij als assistent coach van de Oranje vrouwen onder 16 een rol in op het EK van 2016. Dat komt in het volgende deel aan bod.

RBU TV is elke laatste zondag van de maand vanaf 19.30 uur te zien op Den Haag TV. De volgende uitzending is zondag 28 maart a.s.!

(hh. elk uur t/m 04.00 uur):
Je vindt Den Haag TV op
https://denhaagfm.nl/tv/
Ziggo: Kanaal 40
Caiway: Kanaal 67
Telfort: Kanaal 327 of Kanaal 2163
KPN, XS4ALL: Kanaal 1312

RBU is nog op zoek naar donaties voor RBU TV om de producties en de maandelijkse uitzendingen op Den Haag TV mogelijk te blijven maken. Ondersteunen kan via: NL14 ABNA 0462 9744 21 t.n.v. Stichting RBU o.v.v. RBU TV.