I&F clipshoot

I&F staat voor Isje & Friends. De band komt oorspronkelijk uit het Hoge Noorden en werd gevormd rondom zanger Isje (Israel) Ralim. Inmiddels komen, met uitzondering van gitarist John, alle leden uit de Randstad. Tijdens de lockdown waren er minder boekingen en hebben zij zich gefocust op een eigen track. De clip Voel Je Los is donderdag 12 augustus j.l. gelanceerd en RBU TV was bij de opnames.

Het nummer is geschreven door Clarence "CJ"Jahman, de toetsenist/saxofonist van de band. Hij is nu ongeveer een jaar bij de band. In het verleden was hij ook toetsenist van de Nederlandse hip hop artiest Brainpower. Hij maakte eerder de begin- en eindtune en de "bumpers" van RBU TV. Hij heeft ook de filmmuziek gecomponeerd voor de documentaire Jaji - Lotgenoten (2016) van Docu125. Daarbij werkte hij met Jeffrey Salimin, die nu ook voor de videoclip van Voel Je Los verantwoordelijk is.Voor de productiekosten waren er geen sponsors. De bandleden hebben er gezamenlijk voor gezorgd. Isje: "Wij doen dit vanuit de liefde voor de muziek. Wij hebben het gemist om mensen te zien en te laten genieten."


RBU TV: shoutout van I&F 

De clip is te zien op het YouTube kanaal van I&F en zal natuurlijk ook bij RBU TV te zien zijn. RBU TV is elke laatste zondag van de maand vanaf 19.30 uur te zien op Den Haag TV (hh. elk uur t/m 04.00 uur). De volgende uitzending is dus op zondag 29 augustus!Je vindt Den Haag TV op
https://denhaagfm.nl/tv/
Ziggo: Kanaal 40
Caiway: Kanaal 67
Telfort: Kanaal 327 of Kanaal 2163
KPN, XS4ALL: Kanaal 1312

RBU is nog op zoek naar donaties voor RBU TV om de producties en de maandelijkse uitzendingen op Den Haag TV mogelijk te blijven maken. Ondersteunen kan via: NL14 ABNA 0462 9744 21 t.n.v. Stichting RBU o.v.v. RBU TV.