Jawa Classic Dinnershow

Binnenkort zijn er weer dinnershows in Musroom (Moerkapelle) met als thema Jawa Classics. In september werd daarmee gestart met songs van Mus Mulyadi. Op 6 en 20 november zijn er shows met nummers van Eddy Silitonga, Kirnadi en Jadi S. 

Het idee bestond al langer om dergelijke shows te geven. "Nu was het de gelegenheid om het echt uit te voeren, want het is binnen de huidige COVID beperkingen mogelijk", zegt Winston Soekimo van Musroom. In de band spelen o.a. Guy Kasijo (toetsenist/ zanger), Sarief Mesir (gitarist), Romeo Sinester (bassist) en Soeredj Sewlal (percussie). De zang komt van Miguel Wongsoredjo en daarnaast zijn er gastbijdragen van Asty Dewi en Grace Nathalia.


RBU TV: Rehearsal Jawa Classics Dinnershow

(Flyer Jawa Classics Dinnershow)

Je ziet de uitgebreide reportage op RBU TV. RBU TV is elke laatste zondag van de maand vanaf 19.30 uur te zien op Den Haag TV (hh. elk uur t/m 04.00 uur). De volgende uitzending is op zondag 31 oktober!

Je vindt Den Haag TV op https://denhaagfm.nl/tv/
Ziggo: Kanaal 40
Caiway: Kanaal 67
Telfort: Kanaal 327 of Kanaal 2163
KPN, XS4ALL: Kanaal 1312

RBU is nog op zoek naar donaties voor RBU TV om de producties en de maandelijkse uitzendingen op Den Haag TV mogelijk te blijven maken. Ondersteunen kan via: NL14 ABNA 0462 9744 21 t.n.v. Stichting RBU o.v.v. RBU TV.