Djoemi Resokario

In 2016 maakte de Surinaams Javaanse gemeenschap kennis met Djoemi Resokario. Hij vertelde in de documentaire Jaji - Lotgenoten (Docu125, 2016) over zijn ambitie om profvoetballer te worden. Uiteindelijk heeft hij toch besloten om de mensen op een andere manier te vermaken. Met zijn YouTube filmpjes trekt hij in ieder geval al veel kijkers.

Hij vertelt over de soorten content die hij maakt en hoe hij begonnen is. Inmiddels vormen de filmpjes al een (extra) inkomstenbron. Op zijn verjaardag in februari wil hij zijn kijkers weleens extra verrassen. Zo had hij vorig jaar het nummer Vloggaman en bijbehorende clip gelanceerd. Of hij dit jaar weer met iets speciaals komt, zullen wij moeten afwachten. 


RBU TV: Teaser Vlogger Djoemi Resokario

Je ziet het interview op RBU TV. RBU TV is elke laatste zondag van de maand vanaf 19.30 uur te zien op Den Haag TV (hh. elk uur t/m 04.00 uur). De volgende uitzending is op zondag 30 januari! Daarna wordt het met Javaanse ondertiteling geplaatst op het YouTube kanaal van RBU TV. Klik hier en abonneer!

Je vindt Den Haag TV op https://denhaagfm.nl/tv/
Ziggo: Kanaal 40
Caiway: Kanaal 67
Telfort: Kanaal 327 of Kanaal 2163
KPN, XS4ALL: Kanaal 1312

RBU is nog op zoek naar donaties voor RBU TV om de producties en de maandelijkse uitzendingen op Den Haag TV mogelijk te blijven maken. Ondersteunen kan via: NL14 ABNA 0462 9744 21 t.n.v. Stichting RBU o.v.v. RBU TV.