Shellen Arga High Hopes

Vorig jaar maakte Shellen Arga (24) uit Suriname de documentaire Evie's Story over een vriendin/collega die aan kanker overleed. Daarna volgden interessante opdrachten, waaronder dans tutorials voor de Indonesische Ambassade. Nu is zij bezig met een documentaireserie voor de PlayGo app van Digicel. 

De documentaireserie gaat over twee bijzondere plekken; de Brownsberg en de Volzberg. Shellen en haar team brengen daarin het avontuur en de prachtige natuur in beeld. Zij laat ook de destructie ervan zien. Met name de goudwinning en houtkap zorgen voor een grote aantasting van het milieu. Tijdens het maken van de serie zagen zij de dood voor ogen.


RBU TV: Teaser Shellen Arga over High Hopes

Om voor zichzelf te weten te komen, waar haar inspiratie en drive vandaan komen, is zij ook bezig met haar eigen stamboomonderzoek. Het werk voor de ambassade van Indonesië in Suriname geven haar het vertrouwde gevoel dat zij dicht bij huis is. Bekijk het hele item op zondag 27 maart op RBU TV via Den Haag TV (vanaf 19.30 uur, hh. elk uur t/m 04.00 uur). Daarna komt het met Javaanse ondertiteling op het YouTubekanaal van RBU TV. Vergeet niet om je te abonneren!

Je vindt Den Haag TV op https://denhaagfm.nl/tv/
Ziggo: Kanaal 40
Caiway: Kanaal 67
Telfort: Kanaal 327 of Kanaal 2163
KPN, XS4ALL: Kanaal 1312

RBU is nog op zoek naar donaties voor RBU TV om de producties en de maandelijkse uitzendingen op Den Haag TV mogelijk te blijven maken. Ondersteunen kan via: NL14 ABNA 0462 9744 21 t.n.v. Stichting RBU o.v.v. RBU TV.