RBU TV=

Zondag 24 september kun je op RBU TV (via Den Haag TV) de reportage bekijken die RBU TV maakte in Indonesië. Zangeres Rebecca Reijman uit Den Haag vertelt over haar leven daar. Zij heeft onlangs haar debuutsingle Tanpamu (Zonder Jou) opnieuw uitgebracht en zij heeft nog andere mooie plannen.

Tijdens de vakantie van voorzitter Melvin Toemin maakte hij tijd vrij voor een gesprek met Rebecca. Zij kent Stichting Rukun Budi Utama uit haar jeugd in Den Haag: "Ik stond model voor een flyer van de Putri Holland Verkiezing. Ik kan wel zeggen dat ik daardoor een carrière in de modellenwereld kon opbouwen." Inmiddels is zij al 16 jaar in Indonesië. Met muziek probeert zij een bijdrage te leveren aan de bewustwording over o.a. milieuvervuiling. Ook heeft zij plannen om een boek uit te brengen. 


(Melvin Toemin bij Rebecca Reijman, Jakarta)

Naast het item met Rebecca Reijman, kun je ook de reportage bekijken van de opening van de tentoonstelling Reis van Toen, Rotterdammer van Nu. Deze tentoonstelling is nog (gratis) te zien t/m 13 oktober in de Centrale Bibliotheek van Rotterdam. Op zondag 24 september is er een inloopdag voor hen die een stamboomonderzoek willen beginnen. (13.00 - 16.30 uur) en op zaterdag 7 oktober is er een lezing en paneldiscussie over de Javaanse dans.


(Reis van Toen, Rotterdammer van Nu)

Blijf RBU ondersteunen. Alle beetjes helpen. Je kunt doneren via NL14 ABNA 0462 9744 21 t.n.v. Stichting RBU o.v.v. RBU 2023
Abonneren op ons YouTube kanaal kan hier!

RBU TV Zondag 24 september 2023
Tijd: 19:30  - 04.00 uur (hh. elk uur)
Je vindt Den Haag TV op https://denhaagfm.nl/tv/
Ziggo: Kanaal 40
Caiway: Kanaal 67
Telfort: Kanaal 327 of Kanaal 2163
KPN, XS4ALL: Kanaal 1312