RBU organiseert in samenwerking met Welzijnsvereniging Bangsa Jawa Suriname ing Amsterdam (BJSA) een ontmoetingsdag voor senioren. Een 40-tal senioren uit Amsterdam brengt op zondag 22 november een bezoek aan RBU.

De senioren van de Javaanse woongemeenschappen Bangun Trisno (Retiefstraat) en Wisma Tunggal Karsa (Vaillantlaan) zullen aanwezig zijn. Het is de bedoeling dat volgend jaar een tegenbezoek wordt gebracht aan BJSA. Deze organisatie is net als RBU ook recentelijk verhuisd. Zij verzorgt in Amsterdam al jaren radio-uitzendingen via Salto op de Amsterdamse kabel (FM 104.6 Mhz) en via de ether (FM 99.4 Mhz). Luister hier.
Op 15 november organiseert BJSA De Meiden van Does Cabaret. Zij zijn te zien in Kristel Party Events in Amsterdam.De senioren uit Amsterdam zullen ook andere groepen (senioren) uit de Molenwijk ontmoeten. In de Molenwijk zijn bijvoorbeeld de Bewonersorganisatie Laak, HVL (Hindoestaanse Vereniging Laak) en de Surinaamse Vereniging Molenwijk actief. Deze organisaties zijn gevraagd hun leden op deze activiteit te attenderen. Op zondag 22 november is er een Open Podium, waar een ieder gebruik van kan maken. Voor de toegang wordt er om een vrijwillige bijdrage gevraagd, maar om rekening te kunnen houden met de catering wordt wel uitdrukkelijk gevraagd vooraf aan te melden. 

Afsluiting Haagweg

Er zijn werkzaamheden aan de Haagweg en er is verkeershinder aan de Binckhorstlaan. Bezoekers van buiten Den Haag wordt geadviseerd via Plaspoelpolder Den Haag binnen te komen (Afslag 10, Richting Den Haag Zuid). Bezoekers uit Den Haag die met eigen vervoer komen, kunnen via de Goeverneurlaan > Lorentzplein > Jan van der Heijdenstraat rijden.

 

(Bron: Googlemaps | klik voor vergroting)

Senioren ontmoeten Senioren
Datum: zondag 22 november 2015
Tijd: 12.00 - 18.00 u
Adres: Ketelstraat 21 - 23, 2516VT Den Haag
Toegang: Vrijwillige bijdrage
Aanmelden (i.v.m. catering): rbu301(AT)hotmail(PUNT)com