kieskleurigthumbOp 12 september zijn er Tweede Kamerverkiezingen. KIESkleurig is er om Hagenaars te informeren over de standpunten van de diverse politieke partijen.


Tijdens de KIESkleurig Conferentie 2012 zijn politici zoals Tofik Dibi (GroenLinks), Tanja Jadnanansing (PvdA), Sadet Karabulut (SP) en Mitra Rambaran (CDA) aanwezig om met de bezoekers in gesprek te gaan. Worden deze politici ingezet om stemmen te winnen van hun achterban? Waarom moeten jongeren en allochtonen gaan stemmen en waarom stemmen allochtonen op de PVV?

Samen met wetenschappers van de Vrije Universiteit Amsterdam en andere politici gaan zij met elkaar in discussie over deze en meer onderwerpen.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door samenwerkende migranten organisaties zoals het Rukun Budi Utama (RBU), Turks Platform Den Haag en Stichting Surinamehuis i/o.Wegens de beperkte ruimte is reserveren verplicht. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KIESkleurig
Locatie: Bibliotheek Den Haag, Spui 68
Datum: 30 augustus 2012
Tijd:19:00 - 22:45 uur
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Meer info: https://www.facebook.com/KIESkleurigConferentie2012