RBU-TV-Logo thumbIn de laatste aflevering van 2011 op vrijdag 30 december worden enkele hoogtepunten van het jaar herhaald. De reportage van 25 Jaar Bangsa Jawa is daarin opgenomen.  

 

2011 begon droevig met het heengaan van zanger Ragmad Amatstam. Zijn begrafenis is in het jaaroverzicht te zien. Zijn broertje Maroef en zusje Aidah Amatstam komen in de uitzending onder leukere omstandigheden in beeld. Zij waren in het najaar namelijk te zien bij Suripop in Den Haag. 

In maart was er ook een mooi hoogtepunt. RBU TV was in Suriname voor een reportage van de Saoena Markt. Daarna was er in juli natuurlijk de reportage van Putri Holland 2011, die op 25 juni plaatsvond. De winnares daarvan, Mariella Soemopawiro, opende Bersih Desa, de Javaanse Bijdrage aan een Schoon Den Haag. In december was tot slot de Koninklijke onderscheiding van radiopresentator Singo te zien tijdens het galafeest ter gelegenheid van 25 Jaar Radio Bangsa Jawa.

RBU TV heeft met meerdere gastpresentatoren en cameramensen gewerkt. In 2012 hopen zij weer mooie reportages te kunnen maken.


RBU TV; Javanen in beel
d
Den Haag TV, vrijdag 30 december, 19.15 uur
Den Haag TV: Frequentie 663.25 kanaal 45 (analoog)
Den Haag TV: Frequentie 474000 khz kanaal 40 (digitaal)
RBU TV Gemist: http://vimeo.com/rbutv