RBU-TV-Logo thumbEen volle uitzending op vrijdag 24 juni; Bekerfinale De Ster Veteranen, Tong Tong Fair en Riwayat Rama Ibu. Het heeft te maken met de zes weken durende mediatraining, waar er ook een verslag van is gemaakt. Ook zijn er veel nieuwe gezichten van reporters te zien.

De kandidaten die aan de mediatraining meedoen, maken "vlieguren". Door bezig te zijn leren zij veel meer. Chris Kwant, de beleidsadviseur van gemeente Den Haag (ICT en Media) sprak bij de laatste training op 23 juni van de beste filmpjes, die door beginners gemaakt zijn.

Feba Sukmana presenteert de uitzending, terwijl Vanity Atmoredjo en Desmond Eskak zich als nieuwe reporters laten zien. Giovanno Wongsodikromo, die al enige tijd bij RBU TV betrokken is, doet verslag bij Riwayat Rama Ibu. De foto's, die Matte Soemopawiro daar maakte, zie je hier.

Door de drukte rondom de organisatie van Putri Holland is er geen item Iki Aku. Putri Holland 2011 wordt live gestreamd via internet (op de homepage van rbu.javanen.nl) en op de avond zal het helemaal los gaan.

Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid, er is een worstman en een Javaanse keuken. In de line-up staan DJ Deoni, Wixart en de band La Musique. Niemand minder dan reggaeartiest Ziggi Recado, met zijn allernieuwste hit Mary treedt op!

De kaarten van 15 en 25 euro geven meteen na de show toegang tot de afterparty. Bezoekers die alleen voor de afterparty komen (na 00.00 uur) betalen 10 euro. Klik hier voor de routebeschrijving.RBU TV; Javanen in beel
d
Den Haag TV, vrijdag 24 juni 2011, 19.15 uur
Den Haag TV: Frequentie 663.25 kanaal 45 (normaal)
Den Haag TV: Frequentie 474000 khz kanaal 950 (digitaal)
RBU TV Gemist: http://vimeo.com/rbutv