RBU-TV-Logo thumbHet tweede jaar van RBU TV gaat in. Op vrijdag 28 januari zie je de nieuwe reporter Karish Resodikromo. Onderwerpen o.a.: het afscheid van ambassadeur Habibie en de eerste bijeenkomst bij RBU.

Niet alleen reporter Karish (Putri Holland 2009) is nieuw. Jefrey Salimin heeft samen met Clarence Jahman ook voor nieuwe vormgeving gezorgd.

In verband met het overlijden van Ragmad Amatstam, wordt ook de reportage van de boek-en websitepresentatie herhaald. Daar sprak RBU TV voor het laatst met de pop Jawa ster. Er is inmiddels een website gelanceerd ter nagedachtenis aan de zanger: http://www.ragmad.com.

Daarnaast zie je het optreden van Dony in Club Sir Winston, waar eerder de clip van Zouk Naar Jou werd opgenomen. Op 1 januari stond hij daar samen met dj Wixart (Arnesen Troenoredjo).

Tot slot is er een verslag van de Informatie- en nieuwjaarsbijeenkomst bij RBU. Het wordt een moeilijk jaar voor RBU, gezien de aangekondigde bezuinigingen, maar het is ook het jaar waarin RBU haar 35 jarig bestaan viert.

RBU TV; Javanen in beeld
Den Haag TV, vrijdag 28 januari 2011, 19.15 uur
Den Haag TV: Frequentie 663.25 kanaal 45 (normaal)
Den Haag TV: Frequentie 474000 khz kanaal 950 (digitaal)

RBU TV Gemist: http://vimeo.com/rbutv