ph11_chermaine thumbJuryvoorzitter Chermaine Jodiwongso laat RBU weten trots te mogen zijn op wat er op zaterdag 25 juni tijdens PH11 Charity is neergezet. (foto: Marcel van Beek)

In een mail schrijft zij onder andere: "Allereerst complimenten voor de avond. Als organisatie mogen jullie trots zijn met wat jullie neergezet hebben. Ik heb echt genoten van de show en heb leuke en interessante mensen mogen ontmoeten in de jury. Ik vind het dan ook jammer dat er vervelende reacties zijn."

Chermaine Jodiwongso (designer bij M&S Mode) zegt dat zij als juryleden eensgezind waren over wie de winnares was. "Mariella heeft zichzelf gepresenteerd zoals je van een Putri mag verwachten. Zij heeft hoge punten gescoord wat betreft haar uitstraling op het podium. Wij verwachten sierlijkheid, en zij heeft dat op een oprechte en waardige manier getoond."

"Haar eigen creatie viel mij persoonlijk op omdat het simpel maar stijlvol was, zij heeft bewezen dat je niet een uitdagend ontwerp nodig hebt om op te vallen. Mariella heeft onze aandacht ook weten te trekken in het bijzonder bij de traditionele klededrachtsronde. In deze ronde heeft zij weten te vertellen hoe ze door een persoonlijke keus een manier heeft gevonden om bij te dragen aan liefdadigheid."

Ook bij de beslissing wie op de tweede en derde plaats zouden eindigen, waren zij unaniem: "Een spannende beslissing maar wederom waren wij unaniem als jury. Wij waren onder de indruk van Tania's spontane uitstraling. Zij had duidelijk plezier tijdens de show. Maar Angelica gaf voor ons tijdens de laatste en belangrijkste ronde de doorslag om haar de tweede plaats te gunnen door haar uitstraling. Voor ons als jury was het duidelijk dat alle kandidaten er veel plezier in hadden en het een mooie ervaring vonden om aan Putri Holland 2011 mee te doen. Zij toonden saamhorigheid, iets waar wij als gemeenschap nog veel van kunnen leren."